Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlavní strana

Příspěvky

Úvodem

15. 9. 2009

Tak snad něco na úvod !

Dnes 15.9 2006, jsem se konečně po dlouhém rozhodování dopracoval k založení této stránky. Měla by prezentovat moje snažení v oboru digitální fotografie což je mi koníčkem z nejmilejších. Toulání se přírodou s fotoaparátem přes rameno je odjakživa mým nejkrásnějším relaxem ale i lékem na šrámy které nám přináší život. Není ošklivého dne ani špatného počasí. Je to jen o ....

 

Návod jak postupovat ve fotoalbech !

6. 12. 2006

Přes zimu provedu aktualizaci a celkovou úpravu stránek, spousta věcí se už zase změnilo ....  zatím mne najdete na https://www.facebook.com/frantisek.hormandl

++6.1, 2011         Protože nám poskytovatel inovoval struktu stránek, postupně upravuji některé nefunkční odkazy. Začal jsem Kanárskými ostrovy.

 

Pro lepší orientaci na stránce ,  vytvořím též zde klikací mapu . Zatím prosím o strpení! Díky.

 

  Dostal jsem od vás několik dotazů, jak je to s těmi kamínky? Jaký je rozdíl mezi nimi a blogama z toulek ? Rozdíl je asi takový, že kamínky jsou vlastně vzpomínky na cesty dávno minulé (rok je vždy uveden) , a blog je vlastně deníček, tedy popis a fotky z toulek čerstvě prožitých.

 

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Hlavní strana | Komentářů: 0

Proč kamínky z cest?

16. 9. 2006

Proč kamínky z cest?

Asi bych tu měl vysvětlit jak jsem k tomuto názvu Obrazekdospěl a proč zde umístěná fota mají tento nadpis. Kdysi dávno, když jsem byl ještě malý kluk, snil jsem o dálkách a představoval jsem si jak to tam asi vypadá..

 
Celý příspěvek | Rubrika: Hlavní strana | Komentářů: 0

Něco o používané technice

16. 9. 2006

 O používané technice .

 

Jako hlavní přístroj používám Konicu Minoltu Dimage - A 200 s UV KONICA MINOLTA Dimage A200filtrem ale nejčastěji je na ni našroubován polarizační filtr od Hamy. Před tímto mojím oblíbencem jsem používal též Minoltu Z1. Bohužel se nějak nepovedla. Neustále jsem se potýkal z  neostrostí v některém z rohů fotografie.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Hlavní strana | Komentářů: 0