Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letecké snímky našich hradů

4. 3. 2007

   Chceš mít širší obzor a vidět víc a dál? Vylétni si do oblak. Fakt to funguje. Odtud je vidět víc a všechno je jiné, hezčí, upravenější. Zkusil jsem si tedy paraglajding, bylo to krásné, ale doma se mnou nemluvilo ani rádio. A lítalo to jen kolem kopce, ze kterého skočíte. Malé letadélko, to by byla věc… bohužel na to nemám. Ale zase se najde kamarád, který letadlo má. Tím to tě zdravím na Moravu! - Nedostal jsem svolení zveřejnit jeho jméno. ...  To na úvod stačí, obrázky to za sebe řeknou sami.

  Jen jedno je asi nutné poznamenat. Fotografie byly pořízeny Praktikou RTL systém negativ/pozitiv a pak jsem je pracně digitalizoval přes scanner . Do každého obrázku (v jeho tmavší části) jsem vám dal popisek.

   Protože nahoře je světla příliš, prosklení kabiny je samý odlesk nebo naopak stín, byl jsem nucen hodně používat klonování. To jen na vysvětlenou, kdyby jste objevili menší nesrovnalosti. Ale myslím že celkový výsledek je uspokojivý. Až to zase vyjde a sejde se dohromady počasí, letové okno, volný čas, a nějaká zbytečná korunka, dofotím ty zbývající. Ono jich tam dost chybí, že? J

No pojďte se na to mrknout . Foto jednotlivě      a      fotopresentace.     Hezký den přeje fhmb.