Jdi na obsah Jdi na menu
 


Manželský kanibalismus.

28. 2. 2011

Manželský kanibalismus 

   Už jste někdy slyšeli o takové zvláštnosti jako je manželský kanibalismus? Vždycky jsem si říkal: s tímhle se já v životě nesetkám! Ale… , no prostě nikdy neříkej nikdy.

    Loni v Chorvatsku v severní Dalmácii, vysoko v pohoří  Velebit,  se nachází krasový říční kaňon. Je to národní park Paklenica chráněný Unescem. A tam se najednou objevila ona. Byla krásná, měla zářivý zelený kostýmek a stále měla sepnuté ruce a vybízela mne, abych vyfotil jí a hlavně manžela.  On byl sice taky hezký ale jen v takovém šedohnědém, no prostě se v těch skalách skoro ztrácel, ale ona stále sepnuté ruce, ať je vyfotím, že on je její největší láska a že je celý k sežrání! Tvrdila, že se pomilují a že ho při tom sežere a při tom si slastně zamnula své sepnuté ruce a upřela  na mne své oči zvláštním pohledem.  Jsem dojista přesvědčen, že byla nábožná!

      Ano byla to pro mne taková zvláštnost, že jsem si je oba vzal stranou a poctivě je odfotil. Fotky vám tady předkládám, ale jak to dopadlo po jejich milování nevím, nebyl jsem u toho. Ale že by ho sežrala? Vždyť byla nábožná !!!!                 

                                                             foto tohoto zvláštního páru z hor