Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sháníte spolehlivý antivir nebo fotoeditor zdarma a v češtině ?

18. 2. 2010

Sháníte dobrý spolehlivý antivir zdarma a v češtině ? Tak si dobře pročtěte tuto stránku, mluví česky a funguje naprosto spolehlivě včetně pravidelných aktualizací. Používám jej a jsem maximálně spokojen. Cesta k antiviru vede zde.  Recenze na tento antivir.

 Grafika
   Pokud máte zájem o docela dobrý  program, který vám obslouží uspokojivým způsobem digitální fotografie. Bez instalace na PC a zdarma a v češtině? pak klikněte:  zde. Doporučuji stáhnout  verzi  4.1 Beta 2, ničeho se nebojte, hlavně si stáhněte ve výběru -  portable, a nebudete muset nic instalovat a bude vám to fungovat v češtině  a kdekoliv, třeba i  na USB klíčence!!!  no tak ať se daří! :-)
  PS.. Pro méně zkušené - přijde vám to v ZIPu. 2x klik na zipsoubor otevře adresář,  pak systémem uchop žlutou složku a pusť na plochu, samo provede komprimaci. Pak už jen otevřít adresář  "Faststone" a klik na ikonu s okem a je to vaše! :-))

Přidáno:  Microsoft nabízí programy bez placení 2. přidáno: Anivir používá 30mil. lidí celého světa. 3. přidáno: Konkurence se bojí !