Jdi na obsah Jdi na menu
 


Taky nevíte kam nejlépe zálohovat svá data?

1. 11. 2010

Taky nevíte kam nejlépe zálohovat svá data? Kam uložit fotografie aby si je mohli prohlížet i děti vašich dětí? Tak čtěte!.. na této stránce naleznete odpověď a na této stránce naleznete  zatím nejlevnějšího prodejce. Pro další podrobnosti si zadejte (stačí si zde zkopírovat  a pak vložit) do vašeho vyhledavače toto: 

                                                         DATA TRESOR DISC DVD

 

Dodatek:

Záloha dat na internetu

  Asi bych tu měl pro úplnost o zálohování, vložit informace o pár službách, které nám umožní uložit si zdarma svá data na internetu a tak je mít odkudkoliv vždy stále přístupná (jsou šifrovaná a tak vám je nikdo nepřečte).

Záloha a sdílení dat

  Dále je dostupná šikovná možnost, kdy si data uložíte na internet a pak stačí svým přátelům rozeslat onou službou vygenerovaný kód, který jen jim umožní tato data prohlížet (fotoalba, texty atd).

Velký objem dat jako příloha emailu

  V poslední řadě se tu zmíním o podobné službě jako v řádcích minulých, s tím, že vlastně nahradí omezené služby emailu.  Problém spočívá v tom, že příloha je objemově tak malá, že neumožňuje odeslat známým třeba video z dovolené apod. Zde to není problém, je to možné rozeslat i více lidem po dobu 30ti dnů, po nichž úložka bude automaticky smazána.