Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pf - 2007 z M. Boleslavi

27. 12. 2006

PF 2007 z Mladé Boleslavi všem kamarádům, přátelům ale i všem dobrým lidem, kteří se zde jen tak zastavili.

  Chtěl jsem pro Vás udělat PéFku ze zasněžené Boleslavi, ale příroda se rozhodla jinak. ... No asi nám něco vrací, asi nám říká, že činíme něco špatně.

    Minulé dny neměly vůbec žádnou vánoční atmosféru. Byly spíše smutné, neslané a nemastné. A tak když včera, tedy na Štěpána, do Boleslavi přikráčela mlha s mrznoucím mrholením, a vlezlý chlad vyhnal lidi z lesknoucích se ulic, nastala atmosféra, která by se zimě mohla nejblíže podobat. Popadl jsem foťák, stativ a vyrazil do posmutnělých ulic starého města Mladé Boleslavi. No a tohle z toho vzniklo.

    Tak lidičky, dovolte abych Vám tu popřál vše nejlepší a hlavně zdravíčko do nastávajícího roku 2007 ! Hodně štěstí přeje FH.

Multimediální PF 2007 z M. Boleslavi

Pokud vám k tomu nejde hudba, zde je nápověda!!!!

    U kostela sv. Havla v parku je postavený vánoční betlém. Byl jsem se tam dnes (27,12,06) podívat. Sníh nikde, jen trochu jinovatky. Udělal jsem tam pár obrázků. A jak to vše nazvat? Tak třeba: vánoční rozjímání o jesličkách, jinovatce a omrzlé hlavní bráně! A prohlédnout si to můžete opět v multimedialní podobě zde. Tak zatím!!!